Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@14:06:19 GMT

طرح جذب ۳۲ هزار معلم خرید خدماتی

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۱۲۶۴۱

 محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش،  تحقیقات و فناوری  مجلس ضمن تشریح  مشکلات  ایجاد شده برای معلمان خرید خدمات آموزشی، جمعیت آنان را ۳۲ هزار  معلم  در سراسر کشور برشمرد و تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی به قرارداد تمام وقت نیروهای خرید خدماتی ایراد وارد کردند و به همین دلیل در پرداخت  حقوق  این عزیزان خللی ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه  وزارت آموزش و پرورش  در چندین سال گذشته بخشی از کسری نیروهای خود را از طریق جذب نیروهای خرید خدمات آموزشی برطرف کرد، گفت: به این ترتیب  آموزش و پرورش  اقدام به عقد قرارداد با برخی شرکت‌ها کرد و از نیروهای  فارغ التحصیل  هر منطقه برای جبران کسری نیروی آموزشی استفاده شد.

نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، جاجرم، گرمه، راز و جرگلان در مجلس با بیان اینکه با پیگیری‌های سال گذشته قرارداد معلمان خرید خدمات آموزشی به قرارداد تمام وقت تغییر پیدا کرد، افزود: این درحالیست که پیش از این بر اساس ساعت تدریس حقوق این نیروها پرداخت می‌شد، ولی با این اقدام علاوه بر اینکه بیمه معلمان خرید خدمات آموزشی به صورت کامل محاسبه شد، ساعت تدریس نیز ۴۴ ساعت در هفته در نظر گرفته شد.

وی اضافه کرد: در ادامه با ورود  دیوان محاسبات  و  سازمان بازرسی کل  کشور، قرارداد معلمان خرید خدمات آموزشی تبدیل به قرارداد حق التدریس شد چرا که آموزش و پرورش نمی‌تواند به صورت تمام وقت با این عزیزان قرارداد منعقد کند.

وحیدی با یادآوری اینکه به همین علت خللی در پرداختی به این نیروها ایجاد شد، تصریح کرد: البته پس از انتصاب  وزیر آموزش و پرورش  طی جلسه‌ای خواستار تبدیل قرارداد این نیروها به تمام با تعامل با دستگاه‌های نظارتی شدیم و پیگیر این موضوع هستیم.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و  فناوری  مجلس یادآور شد: البته موضوع مهم این است که طرح جذب و ساماندهی  نیروی انسانی  آموزش و پرورش در حال حاضر در کمیته آموزش و پرورش کمیسیون در حال چکش کاری است که با تصویب این طرح و با در نظر گرفتن سوابق تدریس نیروهای خرید خدمات آموزشی و لحاظ ضریب مثبت برای این عزیزان، آن‌ها می‌توانند در آزمون آموزش و پرورش شرکت کنند.

وی تأکید کرد: مصوبه کمیسیون آموزش و رتحقیقات مجلس قطعا در راستای سیاستگذاری  شورای عالی  انقلاب  فرهنگی  خواهد بود و کمیسیون نگاه مثبتی نسبت به جذب نیروهای غیررسمی فعال در آموزش و پرورش دارد.

این  نماینده مردم در مجلس  یازدهم اضافه کرد: طرح کمیسیون آموزش بار مالی برای دولت به دنبال نخواهد داشت چراکه در حال حاضر نیز  دولت  به نیروهای فعال در آموزش و پرورش حقوق و مزایا پرداخت می‌کند.

وحیدی، جمعیت نیروهای خرید خدمات آموزشی در سراسر کشور را حدود ۳۲ هزار معلم برآورد کرد و گفت: البته همه استان‌ها از نیروهای خرید خدمات برخوردار نیستند، بلکه این نوع همکاری بیشتر در استان‌ها شکل گرفته که از کمبود معلم بیشتری برخوردار بودند.

منبع: زنهار

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تحقیقات و فناوری معلم وزارت آموزش و پرورش محمد وحیدی عضو کمیسیون آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت:باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود.

به گزارش‬ خبرگزاری‬ ایمنا از‬ زنجان، ‬ محسن‬ افشارچی، ‬ امروز_‬ دوشنبه‬ هفدهم‬ اردیبهشت-‬ ‬ در برنامه متمرکز هفته گرامیداشت مقام معلم با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که باید روی آن متمرکز بشویم، بحث آسیب‌های اجتماعی است، اظهار کرد: سهم آموزش ‏و پرورش و مدارس در پیشگیری و درمان آسیب‌های اجتماعی در کشور بیشتر است، به شرطی که روی آموزش و پرورش به درستی سرمایه‌گذاری شود.

وی حوزه آموزش و هم حوزه پرورش را مهم دانست و افزود: متأسفانه سال‌های گذشته به آن اندازه که باید به پرورش پرداخته می‌شد، پرداخته نشده است.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه تنوع محتواها و توسعه مدارس زیاد شده است، گفت: در این راستا می‌طلبد که ما هم نسبت به مسائل پرورشی در کنار آموزش متفاوت کار کنیم.

افشارچی با بیان اینکه استان زنجان در اکثر شاخص‌ها نسبت به استان‌های دیگر رتبه زیر ۱۰ را دارد، افزود: ما به عدالت آموزشی در استان باید تمرکز کنیم، مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان دارای استعدادهای برتری هستند، منتهی باید روی مدارس عادی سرمایه‌گذاری کنیم و اصلی‌ترین وظیفه شما این است که سطح دانش‌آموزان مدارس عادی را هم بالا ببرید.

استاندار زنجان تاکید کرد: در تابستان سال‌جاری باید تمرکزمان روی مسائل پرورشی باشد و در این راستا اگر اعتباراتی لازم باشد، در اختیار شما می‌گذاریم.

وی با بیان اینکه شریف‌ترین قشر جامعه ما معلمان ما هستند، افزود: هیچ شغلی مثل معلمی نیست و چرا که معلم‌های هر سال با یک استعداد و با یک اخلاق متفاوت روبه‌رو می‌شوند که این خودش به تنهایی یک انگیزه برای ادامه کار است.

کد خبر 751117

دیگر خبرها

  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • مسن‌ترین معلم ایران درگذشت