Web Analytics Made Easy - Statcounter

حاجی زاده گفت: یکی از تصمیمات غلط برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش طرح خرید خدمات است که منشاء آن همان نگاه مصرف گرایانه به تعلیم و تربیت است.

حاجی زاده عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در رابطه با چالش های پیش روی آموزش و پرورش گفت: اگر بخواهیم به صورت عادلانه به وضعیت موجود آموزش و پرورش نگاه کنیم، معضلاتی که امروز پیش روی این نهاد است نتیجه بیش از سه دهه ضعف مدیریتی و تصمیم های غلط در این حوزه است و نباید چالش های به وجود آمده را به گردن دوره ای خاص بیندازیم و همه مدیرانی که در این مدت سکاندار این نهاد مقدس بوده‌اند بدون تعارف بخشی از وضعیت موجود را ایجاد کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: مشکل آموزش و پرورش از زمانی آغاز شد که مصلحت اندیشی ها برای جریان های سیاسی هر روز تصمیمات در آموزش و پرورش را از حوزه تخصصی دورتر کرد و بیشتر رنگ و بوی سیاسی به آن داد. نگاه دولت ها به وزیر آموزش و پرورش صرفاً شخصی بود که بتواند با بودجه‌ای کمتر وضعیت موجود را حفظ کند و هر وزیری که مطالبه کمتری از مجموعه دولت داشت مدیر موفق تری قلمداد می شد.

عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: نگاهی که سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و مقام معظم رهبری به تعلیم و تربیت دارند با نگاه دولت ها بسیار متفاوت است و هزینه برای آموزش و پرورش در این نگاه یعنی سرمایه گذاری برای نسل های آینده و هر هزینه‌ای که صرف این نهاد می شود بازده چند برابری هم از نظر اقتصادی و هم از نظر معنوی برای کشور به دنبال خواهد داشت و تربیت نیروی توانمند متخصص و متعهد میتواند پیشرفت کشور در عرصه های مختلف را در آینده تضمین نماید.

حاجی زاده در ادامه گفت: مهمترین چالشی که امروز آموزش و پرورش با آن مواجه است کمبود نیروی کارآمد و معلمان توانمند برای آموزش و پرورش است. امروز بیش از ۲۰۰ هزاران معلم در آموزش و پرورش کم داریم و دولت از طرفی نمی‌تواند کلاس‌های درس را خالی نگه دارد و از طرفی جذب نیرو به صورت دفعی، آسیب‌های زیادی به کیفیت تعلیم و تربیت وارد خواهد کرد.

وی در ادامه افزود: مقام معظم رهبری بارها تاکید داشته اند که باید افراد توانمند به عنوان معلم در آموزش و پرورش به کارگیری شوند و نباید به صورت برف انباری افرادی را جذب این نهاد کنیم که کیفیت لازم را در این حوزه نداشته باشند.

حاجی زاده بیان کرد: یکی از تصمیمات غلط برای جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش طرح خرید خدمات می‌باشد که منشاء آن همان نگاه مصرف گرایانه به تعلیم و تربیت است که هزینه پرداخت حقوق به این معلمان را تا یک چهارم کاهش می‌دهد و بعضاً دیده شده بعضی از مدیران آموزش و پرورش این را یک صرفه جویی و افتخار برای خود قلمداد کرده‌اند اما معضلات بسیار بزرگی را به دستگاه تعلیم و تربیت وارد کرده است.

عضو هیات علمی دانشگاه فرهنگیان بیان کرد: از سال ۹۱ که سند تحول بنیادین به تصویب رسید و مقرر شد سالانه ۲۵ هزار نفر از طریق این دانشگاه جذب آموزش و پرورش شوند اما این تعداد با تصمیمات غلط، هر سال کاهش پیدا کرد و حتی حرف از تعطیلی این دانشگاه بود که مقام معظم رهبری شخصا ورود پیدا کرده و برای جلوگیری از این تصمیم غلط خودشان را هزینه کردند، اگر تعداد جذب ۲۵ هزار معلم از سال ۹۱ به درستی اجرا میشد امروز شاهد معضل کمبود معلم نبودیم

وی در پایان گفت: دولت مستقر باید تلاش کند تا معضل کمبود نیرو در آموزش و پرورش را به نحوی حل کند که هم کمبود بر طرف شود و هم کیفیت لازم حفظ شود، زیرا هر فردی که به عنوان معلم در دستگاه تعلیم تربیت جذب می‌شود قرار است ۳۰ سال با فکر دانش آموز سروکار داشته باشد، اگر این معلم صلاحیت لازم را داشته باشد آینده کشور را تضمین خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: آموزش و پرورش معلم مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم آموزش و پرورش تعلیم و تربیت تصمیمات غلط حاجی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۳۸۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر ظهر دوشنبه در همایش تجلیل از معلمان شهر عالیشهر بوشهر اظهار داشت: سخنان مقام معظم رهبری به نگرش بعضی‌ها که دستگاه تعلیم و تربیت را مصرفی می‌دانند، خط بطلان قرمز کشید و فرمودند که دستگاه تعلیم و تربیت تولیدی است که کار آن تولید نیروی انسانی برای جامعه است.

علی موحدی با تأکید بر اینکه نظام تعلیم و تربیت پای کار نظام است اضافه کرد: نظام تعلیم و تربیت پای کار نظام اسلامی ایران است و همه نیز باید پای کار معلم باشند.

وی از حمایت‌های همه جانبه استاندار از آموزش و پرورش استان قدردانی کرد و ادامه داد: نامگذاری امسال استان به نام آموزش و پرورش توسط استاندار در راستای پای کار آوردن همه ظرفیت‌ها برای تحقق این امر است و در این زمینه برای توسعه زیرساخت‌ها در بخش‌های مختلف این مجموعه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش استان بوشهر تخصیص یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با برشمردن کارهای بزرگ آموزش و پرورش دولت مردمی آیت‌الله رئیسی، تصریح کرد: دولت مردمی حضرت آیت‌الله رئیسی کارهای بزرگی انجام داده که از جمله آنها شرکت افزون بر ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفر در رتبه‌بندی است.

وی نوسازی ناوگان خودرویی، ایجاد خوابگاه دانش‌آموزی و توسعه زیرساخت فضاهای ورزشی و توزیع اقلام تجهیزات آموزشی مدارس را از دیگر طرح‌ها دانست و افزود: امسال تحول مهم و شگرف در عرصه مختلف آموزش و پرورش از جمله استخدام معلمان در مقاطع مختلف تحصیلی ایجاد می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر مأموریت آموزش و پرورش را تکریم معلم دانست و گفت: مأموریت آموزش و پرورش تکریم و تعظیم معلم و پاسداشت آن است.

موحدی با بیان اینکه کسب رتبه‌های آموزش و پرورش استان همه مرهون زحمات معلمان است خاطرنشان کرد: رتبه‌های دو رقمی و سه رقمی کنکور و مدال‌های المپیاد، رتبه ششم در بین ۳۲ استان و هر پیشرفت و دستاوردی که در نظام تعلیم و تربیت صورت می‌پذیرد همه مدیون و مرهون معلمان است.

معلم زیرساخت توسعه و پیشرفت جامعه است

در این مراسم شهردار عالی‌شهر ضمن تبریک هفته معلم و تجلیل از خدمات این قشر زحمتکش گفت: معلم به‌عنوان زیرساخت توسعه و پیشرفت هر جامعه‌ای محسوب می‌شود و از منزلت و جایگاه مهمی برخوردار است.

حسین محمدی رسیدن به کمال و پیشرفت هر فرد را از آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: حل مشکلات آموزش و پرورش یک اصل مهم و تأثیرگذار در پیشرفت جامعه است و در این راستا از هیچ کوششی در رفع مشکلات آموزش و پرورش فروگذاری نمی‌شود.

مقام معلم از چنان جایگاه رفیع برخوردار است

رئیس شورای اسلامی شهر عالی‌شهر هم با تبریک هفته معلم اضافه کرد: مقام معلم از چنان جایگاه رفیع برخوردار است که هر آزاده و اندیشمند، خود را مدیون تلاش‌های معلم می‌داند.

عبدل حیدرزاده بیان کرد: توسعه زیرساخت‌های آموزشی، ورزشی، رفاهی و عمرانی در عالیشهر مورد توجه ویژه قرار دارد.

کد خبر 6098282

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • مراسم تجلیل از ۴۰۰ معلم در عالی‌شهر برگزار شد
  • معلم مولد نیروی انسانی و گران‌ترین ثروت است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است