Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس شورای اسلامی گفت: حل مشکل معلمان خرید خدمات آموزشی نیاز به تصویب قانون از سوی مجلس ندارد و کلید حل مشکل این گروه از معلمان در گرو یک اقدام جمعی در دولت است.

رحمت‌الله فیروزی در گفت‌وگو با ایسنا درباره تجمع گروهی از معلمان خرید خدمات آموزشی در برابر مجلس و مطالبات آنان، اظهار کرد: خواسته این گروه از معلمان بر حق است و مجوزهای لازم به آموزش و پرورش را باید دولت و سازمان اداری و استخدامی کشور بدهند تا هرچه زودتر اعتبار لازم برای استخدام این معلمان خرید خدمات آموزشی اختصاص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کلید حل مشکل این گروه از معلمان در گرو یک اقدام جمعی در دولت است. وزارت آموزش و پرورش محدودیت‌های خاص خودش را دارد و بدون حمایت دولت و سازمان اداری و استخدامی کشور کار زیادی نمی‌تواند انجام دهد. همچنین باید به مطالبات معلمان نهضت سوادآموزی رسیدگی شود.

نماینده مردم نطنز، قمصر و بادرود در مجلس، گفت: حل مشکل معلمان خرید خدمات آموزشی نیاز به تصویب قانون از سوی مجلس ندارد، اما به هر حال نگاه خانه ملت به تمام قشرهایی که در حوزه آموزش و پرورش مشکل دارند حمایتی است. صرف تصویب یک مصوبه مشکل را حل نمی‌کند و بر اساس قوانینی که سازمان استخدامی کشور تنظیم می‌کند باید مشکل این گروه از معلمان را برطرف کرد.

فیروزی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش به عنوان متولی باید پیگیری بیشتری برای حل این مشکل انجام دهد، تصریح کرد: اگر نیاز به تصویب قانون برای حل مشکل معلمان خرید خدمات آموزشی وجود دارد پیشنهاد و لایحه به مجلس ارائه کنند تا نمایندگان مردم تمام قد از تصویب چنین قانونی حمایت کنند.

وی درباره اعتراض برخی از معلمان مبنی بر استخدام طلاب در آموزش و پرورش، گفت: از این موضوع اطلاعی ندارم، اما به هر حال هرگونه استخدام در وزارت آموزش و پرورش باید بر اساس ضوابط و قانون باشد، به این معنا که در این نوع استخدام‌ها اصل شایسته‌سالاری و نیاز این وزارتخانه مد نظر قرار بگیرد و کسانی در اولویت استخدام باشند که سابقه تدریس بیشتری دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی معلمان خرید خدمات آموزشی نیاز به تصویب قانون گروه از معلمان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۹۱۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • خبرهای خوش برای معلمان/ یاباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • معلم انسانی‌ترین و گرمترین عنصر نظام آموزشی است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • تربیت صحیح و اسلامی فرزندان ایران، دغدغه اصلی معلمان دلسوز